Velkommen.

Hei på deg!

Nok en blogger… Jaja, men hva gjør det vel med en fra eller til. Denne er kanskje mest for meg selv, men jeg håper du liker den og. Jeg tenkte dette skulle være min kreative avsporing i hverdagen, rett og slett.

En byggingeniør som liker interiør, design, arkitektur og bygninger, såklart.

Vi, min samboer Erik og jeg har akkurat kjøpt et nytt hus i Fredrikstad. Ikke akkurat nytt, en 56-åring. Et middelaldrende hus, fra 1961, men nytt for oss, det er det. Velholdt, men umoderne. Det har kun hatt en tidligere eier, så en liten forpliktelse om å fortsette å ta vare på huset føler vi følger med.

Huskjøpet viste seg å være en god grunn til å starte en blogg. For å dokumentere prosessen for oss selv, for å oppdatere familie og venner, for å idémyldre og for å tipse og kanskje også få noen tips selv.

Vårt nye hus, bilde hentet fra finn.no-annonsen.

– Guro –

You may also like