På besøk.

Om en måned er huset vårt og vi kan iverksette alle planer som har surret rundt i hodene våre helt siden vi kjøpte huset. Noe som forsåvidt ikke er så veldig lenge siden. 5.september var dagen ingenting annet fornuftig ble gjort. Budrunder er spennende. Kommer det bud? Skal vi legge inn bud? Når skal vi legge inn bud? Hvor høyt skal vi legge oss? Hvilken taktikk skal vi gå for? Tusen spørsmål i hodet og minst like mange sommerfugler i magen. Om bare noen dager blir det forhåpentligvis budrunde *krysser fingrene* på huset vårt også. Det blir spennende å sitte på andre siden av bordet.

I dag har vi vært på besøk hos selgeren og snakket litt om huset, samtidig som vi fikk tatt en del mål.

Planen er å renovere stue og kjøkken før vi flytter inn i desember. Så får vi ta rom for rom. 

– Guro –