Søndag.

Deilige søndag. Ukens fridag. Vi koser oss og gjør akkurat det vi vil. Dagen ble startet med en løpetur og lek på stuegulvet. Sånn er det hos iallfall hos oss. Alle leker ut på gulvet. Så får vi heller rydde etter leggetid. Heller ingen pyntegjenstander på stuebord, ingenting på lave hyller, men fullt av leker på gulvet. Sånn blir det når sjefen i huset er ett år!


I helgen har vi vært hjemme for en gangs skyld og det har vært en stille før stormen følelse over oss. Vi merker at overtagelse av nytt hus nærmer seg. Det klør litt i fingrene, derfor ble fredag ettermiddag tilbrakt på nærmeste byggevarehus. Note to self: det er ikke et egnet sted for en ett-åring med lange armer og raske ben. Litt sparkel,  noe maleutstyr og ett fargekart fikk vi iallfall med oss før den lille virvelvinden hadde revet ned hele butikken. 


Det skal bli gøy å komme i gang, men det er godt med søndag også. Det neste på agendaen er vafler hos gode naboer. 

God søndag!

– Guro –

You may also like