Demoday.

Eller demoweekend er vel mer riktig. For dere som ikke vet hva det vil si, så er det det alle de macho amerikanske oppussingsprogrammene kaller rivedag. 


Vi har hatt en effektiv helg og fått revet ut gammelt kjøkken og gulv i stue og gang. Deilig! Vi håpet på å finne et fint tregulv under parketten som lå der, men de var glad i spiker før i tiden, så det som egentlig var et fint tregulv var helt perforert av spikerhull. Det vil si at vi må på parkettjakt. 


Ellers fikk vi testet rullesparkel. Det er egentlig som helt vanlig sparkel, men du bruker rulle til å påføre det på veggen, og det funka egentlig veldig greit. Så får vi se om vi får bort strukturen i tapeten etter en runde eller to med sparkling og sliping. Vi hadde ikke kjøpt inn mer sparkel enn at det rakk til halve stua, siden det skulle være en liten test, men vi fikk iallfall begynt!


– Guro –

You may also like