Gulv.

I helgen fikk kjøkken og stue nytt gulv. 700 kg parkett kom på døren onsdag forrige uke og mens jeg og lille K rømte huset mest mulig i helgen ble gulvet på magisk vis lagt. Til og med de fleste gulvlister kom på plass! 

Parkettleveranse
Tinnoset fra Nordic flooring
 

Vi hadde som sagt håpet å kunne beholde det gamle tregulvet som lå der, men på grunn av mange spikerhull bestemte vi oss for å legge ny parkettt. Etter å ha bestilt hjem noen vareprøver bestemte vi oss for gulvet Tinnoset fra Nordic flooring. Vi handlet via Gulvdeal.no.

Det er litt nervepirrende å handle parkett på nettet. Det er veldig vanskelig å få et inntrykk av ferdig gulv på bilder og ved hjelp av en liten vareprøve på 30-40 cm, men det gikk veldig bra. Heldigvis. Vi er superfornøyd med resultatet og det var rask og smidig levering, i tillegg til god pris!

Snart flytter vi inn, da kommer flere bilder av det endelige resultatet.

– Guro –

You may also like