Barnerom.

Ett soverom er ferdig og det var lille K som fikk æren av å være først ute. Rommet var takknemlig i den forstand at det var panel og vi slapp den evige sparkeljobben.


Tak, lister og gerikter ble malt i klassisk hvit og panelen i minty breeze fra Jotun. Gulvet ble det samme som i stue og kjøkken. Vi bestilte nemlig like så godt samme parkett til hele hovedetasjen når vi først var i gang.

Det mangler en lampe og litt pynt på veggen, men utover det synes jeg der ble riktig så koselig. Så nå blir det spennende å se hva hovedpersonen selv synes!

– Guro –

PS. Hadde håpet å kunne melde at kjøkkenet nærmet seg ferdig, men der lar vente på seg. Selvfølgelig kom ikke benkeplaten i dag. IKEA skylder på Bring og Bring på IKEA, så hvem vet hvor leveransen er og når den dukker opp. Frustrerende!

You may also like