Før og etter – hovedsoverom.

Jeg tenkte å dele litt mer om forandringene som har skjedd her i huset, men innså at jeg hadde tatt veldig dårlig før-bilder. Jeg måtte derfor inn på Finn.no-annonsen og stjele noen bildet. Håper det er greit. 

Først ut er hovedsoverrommet, selvom det er et av de seneste rommene som har blitt ferdigstilt.

Utgangspunktet (Finn.no)

Det vi har gjort her er å rive ut skap og vegg-til-vegg teppet, rive tapet, sparkle, slipe, sparkle, slipe (..og muligens sparkle og slipe en gang til) og male med den fineste fargen fra Jotun, nemlig laurbær. Grønn er min favorittfarge, så når vi først var i gang fikk både gulvlister og gerikter rundt vindu og dør samme farge! Denne gangen brukte vi Optimera Montér sin egen maling og jeg må si jeg er like fornøyd med resultatet som når vi har brukt Jotun sin maling. Og gjett om det var billigere!

– Guro –

You may also like