Hyttetur.

Nå var det på tide med en liten tur på hytta for å se hvordan det står til der. Det er alltid bra å reise bort litt for å få en pause fra oppussingskaoset.


Det er fint om vinteren også, selvom vi kaller det for vår sommarstuga. 

I kveld ble det pizza til middag, en ny favoritt hos oss; hvit pizza med blåmuggost. Deigen er etter pappas gamle oppskrift, selv  om han har avansert, holder jeg meg til den gamle, enkle oppskriften. Her kommer den:

Pizzadeig

  • Bland 2,5 dl vann og 3 ss olje. Ha i litt mel, 1 ts salt og 1 pk tørrgjær , fyll på med mel til du får ønsket konsistens. Sett til heving.

Fyll

  • Ha blåmuggost og creme fraiche i en kjele (mengde på slump), rør til osten er smeltet, og smør sausen på pizzabunnen. Legg på skivede tomater og serranoskinke. Topp det hele med mozzarella. Skinken kan droppes hvis man ønsker vegetarpizza.

Vel bekomme!

– Guro –

You may also like